Lu Rois escriu una carta a la nena que va ser amb 'Luna nueva'

I si poguéssim escriure una carta al nostre jo de la infància per abraçar-lo des del futur? Transmetre-li pau i confort- Explicar-li que (ehem) tot anirà bé. Lu Rois ha escrit aquesta carta. Es diu "Luna nueva", com aquella lluna que no brillava al cel la nit que va néixer. I és el single inèdit amb què inaugura l'any 2021, publicat en coedició per TBC Produccions i Bankrobber.


En aquesta nova cançó, la cantautora sabadellenca toca el piano de paret i canta acompanyada també per la guitarra de Santi Careta i les bases de Gemma Planell, àlies DJ Tutu.

"Luna nueva" es pot escoltar des d'aquest divendres 15 de gener a totes les plataformes. I es presenta també en un vídeo rodat a la platea de la sala Apolo, amb realització de Bernat Rueda (Furious Content) i producció musical d'Alberto Pérez (Soldesants).

La presentació en viu del nou single tindrà lloc el 4 de febrer al paranimf de la Universitat de Barcelona, dins el cicle Els Vespres d'Hivern.

La cantant, pianista i compositora sabadellenca Lu Rois va debutar l’any 2014 amb el disc “Camí del far”. Vindria poc després l’EP “Cau de lluna” i el segon llarg, “Clarobscur” (2017). En tots ells ja s’intuïen els ingredients que atorguen personalitat a la seva música: una veu trencadissa, un piano còsmic i unes cançons carregades de sensibilitat. Elements que es projecten amb més fermesa i prenen noves dimensions en el seu darrer disc, “Microcosmos” (2020), que projecta un calidoscopi sobre totes les dimensions de la maternitat. Ara inaugura el 2021 amb un introspectiu nou single, "Luna nueva". 

|